Kiképzés

Kiképzési időpontok:
szombat 16.00
vasárnap 10.00

A BEST DOG  Kaposvári Kutyaiskolán hobbi, sport, őrző-védő, szolgálati célra tartott kutyák kiképzése folyik a Somogy Megyei Kinológiai Egyesület keretein belül. A kiképzésben a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök kapnak szerepet. A részvétel fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik.  

 

Kiképzéseken már a 3-4 hónapos kutyák is részt vehetnek, melynek célja a kölyökkutya szocializációja, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és fajtársak iránti közömbösséget megtanulja.
 Az iskola célkitűzése az elmúlt évtizedek során sem változott: olyan helyet szeretnénk fenntartani, ahol a gazda és kutyája mindent megtalál, ami közös életüket könnyebbé és élvezetesebbé teszi. Iskolánk alapképzése biztosítja a kutyák szocializációját és engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogy értsék meg kedvencük cselekedeteit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. A kiképzés végeredménye, célja egyénenként különböző lehet. Mindenki a maga belátása szerint dönti el, mit szeretne elérni kutyájával. Ez lehet az alapvető szófogadás, fegyelmezettség elsajátítása, de aki kedvet érez hozzá, az akár bele is kóstolhat a versenyzés világába.

 


Iskolánkban lehetőség nyílik:


Engedelmes kutya képzésre


Őrző-védő kutya képzésre

   
Fiatal kutyák szocializálásáraTenyészszemlére, kiállításra való felkészítésre (ringdresszúra)


Különböző vizsgafokozatokra való felkészítésre Ügyességi sportokra 


Szeretettel várjuk iskolánkban. Töltse szabadidejét kellemesen, hasznosan, parkosított, tiszta, gondozott területen, ahol
szakemberek közreműködésével nevelheti, képezheti kutyáját.